.
Четвъртък, 08 Март 2012 01:34

Слънцеядите

Катина Йонева

Повече от 25 000 души по цял свят вече се хранят със слънчева светлина (прана). Слънцето се гледа само до 10 секунди първия ден. Ограничения няма, хората могат да продължат да ядат, пият и живеят нормално.

facebook.com_screen_capture_2012-2-7-17-30-55

Задължително гледането става само в първия час след изгрев и последния му час преди залез. Това са безопасните часове, в които учените са установили, че слънцето няма вредни ултравиолетови излъчвания. През втория ден времето се удължава с още 10 секунди, а след 10 дни се стига до 1,40 минути взиране. След 9 месеца гледане нагоре човек трябва да спре, за да не му се увредят очите. Тялото вече е заредено със слънчева енергия и няма нужда от твърда храна. Гладът изчезва завинаги след 270 дни практика, когато слънцето се гледа по 45 минути на ден. Хората нямат желание да ядат никога повече през живота си. Ще бъдат изпълнени с енергия, само да не забравят да пият вода и повече течности. Мисията на тази група е да събере хората, които се хранят със слънчеви лъчи (прана), за да може всеки да сподели своят опит.

И.Х.:  „Няма смисъл да поемаме вторична слънчева енергия като се храним с растения, казва учителя, трябва да се научим да я поглъщаме направо от първоизточника. Все още не се чувствам готова да се откажа от храната, може би след време... Моята приятелка пръскаше сума ти пари за разни йоги и масажи, и казваше, че се чувства по-добре, но аз не виждах смисъл в това да си давам парите за глупости..”. „Все пак слънцето свети безплатно за всички” – добавя съпруга й. От друга страна тяхната съседка е впечатлена от факта, че учението е не само безплатно, но и нерекламирано чрез медиите. „Няма какво да ми дават по телевизията разни ми ти там реклами, аз виждам, че ме лъжат. Тука никой не ти иска пари, никой не ти го набутва в лицето и то пак си действа.”

В.Х.: „Най ми харесва, че мога да си седя и нищо да не правя. Четох някъде, че над 70% от енергията, идваща от храната, използваме за да „храним” тревогите и притесненията си – казва неговата съпруга. – Като гледам слънцето, това ме успокоява, носи ми вътрешен мир”.  

Г.К. /Варна/:  „Исках да знам, защо това се случва, как става, че хората не умират, а се хранят с обикновени лъчи. И така разбрах за епифизата или жлезата на т.нар. „трето око” и как тя управлява цялата ендокринна система. Вече знам за мелатонина и функцията й да регулира биоритмите. Когато прочетох, че тя може да забавя разпространяването на някои тумори, направо не повярвах”.

Модераторът на „Слънчево хранене” във Facebook: „Приятели, има слънчево изригване и навярно може да усетите физическо и емоционално неразположение. Препоръчвам ви да намалите приема на храна през идните дни и да употребявате основно плодове, зеленчуци и вода, така ще усвоите по-лесно и безпроблемно енергията на Слънцето, която идва при вас като небесен дар. Няма нужда да споменавам за алкохола, цигарите и всички останали опиати”.

„Раса от „слънчеви хора” ще промени света, нейни представители вече са сред нас, по-съвършени физически и духовно, те ще излязат от досегашните граници на човечеството и ще търсят сближаване с други цивилизации” - твърдял преди много години Петър Дънов. „Да влезеш в контакт със слънчев човек, означава да станеш галактическо същество” – смятат слънцеядите.

(из изследването на Катина Йонева „Homo solaris”).
Прочетена 13146 пъти

Съдържание на брой 7

Броеве на Семинар_БГ

Семинар_BG

Семинар_BG e създаден с подкрепата на програма "Идеи" на Министерство на Образованието и Науката на Република България.

ЗА НАС - В процес на разработване.

Новата Празничност

Този уебсайт използва бисквитки за управление на навигация и други функции. Използвайки нашия уеб сайт, вие се съгласявате, че можем да поставим тези видове бисквитки на вашето устройство.
Повече информация Съгласие Отказ